Zonnestroom Zonder Zorgen

Geef het groene voorbeeld voor een vaste lage prijs

Zonne-energie is een duurzame én voordelige keuze. Zonnestroom maakt ons minder afhankelijk van fossiele brandstoffen, heeft een zeer beperkte CO2-belasting en helpt dus de opwarming van de aarde tegen gaan. De laatste decennia is de prijs/kwaliteitverhouding van pv-systemen met zonnepanelen sterk verbeterd. Dit maakt zonnestroom ook economisch zeer interessant.

 

slide2

Slimme techniek voor hoog rendement

De energieopbrengst van zonnepanelen hangt af van verschillende factoren: de kwaliteit van de zonnepanelen zelf, de technische installatie, een strategische, zongerichte plaatsing en natuurlijk de hoeveelheid zonuren. De laatste factor kunnen we niet beïnvloeden. De andere wel. De initiatiefnemers van ZonNL zijn afgestudeerd natuurkundige met ervaring in belangrijke functies in de internationale ‘solar’-sector. ZonNL durft te investeren in hoogwaardige zonnepanelen en robuuste hardware en houdt zélf toezicht op de plaatsing en onderhoud van elk systeem.

Zand als voornaamste grondstof

Onze systemen bestaan uit zonnepanelen met photovoltaïsche cellen die licht omzetten in elektriciteit. Daaroverheen zit een transparante beschermende laag, meestal bestaand uit (gehard) glas. De productie van zonnepanelen kost amper fossiele grondstoffen, want het belangrijkste ingrediënt van zowel de cellen als het glas is silicium: zand.

De uitstraling van zonne-energie

Een zonnestroominstallatie op uw dak heeft als bijkomend voordeel dat u zich hiermee profileert als organisatie met een groen en duurzaam hart. Overigens is het ook mogelijk om binnen uw gebouw een monitor op te hangen waarop duidelijk te zien is hoeveel duurzame elektriciteit uw installatie opwekt en hoeveel CO2 u hiermee bespaart. Daarnaast hebben we een speciale app, waarmee u ook online en op smartphones kunt (laten) zien hoe uw zonnecentrale presteert.