Maatschappelijk vastgoed

Zonnestroom uit maatschappelijk vastgoed; verantwoord, duurzaam en milieubewust

De overheid zet in op duurzame energie. Toch blijven nog kansen onbenut, simpelweg omdat organisaties zich geen grote investeringsrisico’s kunnen veroorloven. ZonNL doorbreekt de impasse met een uniek aanbod: een ‘eigen’ installatie met zonnepanelen zonder eigen investering, plus gegarandeerde levering van duurzame zonne-energie voor een vaste lage prijs.

 

slide2

Duurzame energie voor de publieke sector

De oplossing van ZonNL – Zonnestroom Zonder Zorgen – is speciaal ontwikkeld om de drempel naar zonnestroom te verlagen voor maatschappelijke organisaties met eigen vastgoed. Denk aan scholen, gymzalen, sportcomplexen, bibliotheken, buurthuizen, gemeentehuizen, sociale huurwoningen, zorgcentra, ziekenhuizen en andere gebouwen in beheer van gemeenten, provincies, maatschappelijke organisaties of woningcorporaties.

Ideaal voor grootverbruikers

Hoe meer energie uw organisatie gebruikt, des te interessanter is ons aanbod. Want hoe groter het aandeel van de elektriciteitsrekening in uw budget, des te meer u over houdt. Zonnestroom Zonder Zorgen is geschikt voor organisaties met een verbruik vanaf circa 10.000 kWh per jaar. Geldt dit voor u? Neem dan vooral contact met ons op. Of kijk eerst hier!

Kostenbeheersing en duurzaam beleid

Met Zonnestroom Zonder Zorgen slaat uw organisatie twee vliegen in één klap. Ten eerste maakt u een eind aan de onzekerheid rond toekomstige energiekosten, omdat wij u zonnestroom van uw eigen dak aanbieden tegen een vaste, lage prijs. U bent van een inkoop- en budgetteringsprobleem verlost en u weet voor een langere periode precies waar u aan toe bent. Ten tweede draagt u aantoonbaar bij aan een duurzame wereld. U voldoet aan de doelstellingen op het gebied van duurzaamheid en geeft het goede voorbeeld aan zowel burgers als andere organisaties.