Commercieel vastgoed

Verantwoord duurzaam ondernemen met zonnestroom van uw eigen dak

Voor een ondernemer vormt energie-inkoop een onvermijdelijke hoge kostenpost. U kunt niet besluiten géén elektriciteit in te kopen en bent wat de prijs betreft afhankelijk van de luimen van de markt. Natuurlijk kunt u proberen samen met andere bedrijven collectief in te kopen om een scherpere prijs te bedingen. Maar dan nog kan een maatschappelijke, economische of politieke ontwikkeling (denk aan CO2-beperkingen en milieuheffingen) uw energiekosten onverwacht opdrijven. Met dergelijke risico’s is het lastig budgetteren.

 

slide2

Zonnestroom Zonder Zorgen

ZonNL biedt een oplossing die je op alle manieren ‘duurzaam’ kunt noemen. Een zonne-energie-installatie bevrijdt u van de traditionele stroomleveranciers en wij dekken het prijsrisico af. Als u met ons in zee gaat, hoeft u geen cent vooraf te investeren (mag wel overigens). Wij plaatsen de zonnestroominstallatie op uw dak en berekenen u een vaste lage prijs voor de opgewekte elektriciteit. Deze prijs is jarenlang gegarandeerd, met alleen een inflatiecorrectie. Dus de energieprijs kan doen wat hij wil, u weet precies waar u aan toe bent.

Dubbel duurzaam én verhuurzaam

Afgezien van de economische winst door een vaste lage prijs is er natuurlijk ook grote winst voor het milieu. Elke kilowattuur die we met zonlicht opwekken bespaart fossiele brandstoffen en CO2-uitstoot. Als specialist in zonnetechniek plaatsen we een zeer hoogwaardige installatie op uw dak, waar u jarenlang profijt van hebt. Eventueel kunnen we binnen uw gebouw nog een monitor aanbrengen met ‘live’ weergave van de opbrengst van uw installatie en de totale CO2-besparing. En er is een speciale app voor op uw website en voor het mobiel monitoren van het rendement. Zo kan iedereen zien dat uw onderneming duurzaamheid serieus neemt. Een zonnestroominstallatie verhoogt de waarde van uw pand én maakt het makkelijker verhuurbaar. De duurzaamheid straalt immers óók af op uw huurders!

Besparen zonder risico’s

Een contract met ZonNL betekent écht Zonnestroom Zonder Zorgen want u hoeft eigenlijk niks te doen. Wij investeren in ontwerp, aanschaf, installatie en onderhoud van een ultramodern maar robuust hoogrendement systeem met zonnepanelen. We verzorgen de begeleiding, stellen de contracten op en dragen de financiële en technische risico’s. En u? U gaat vanaf dag één besparen op uw elektriciteitskosten en betaalt jarenlang een gegarandeerd vast bedrag voor uw duurzame energie.

Voor niks gaat de zon op! 

U bent ondernemer, dus u begrijpt dat wij – hoe idealistisch ook onze primaire insteek – niet van de wind kunnen leven. Dat hoeft ook niet, want als solar-specialisten weten wij precies welke initiële investering nodig is en hoe lang het duurt voordat ook wij rendement kunnen boeken. Natuurlijk installeren we alleen de allerbeste systemen, zodat de energie-opbrengst ook na jaren hoog blijft, en de kosten laag.

Uw eigen ideeën zijn welkom

Wellicht denkt u al langer aan een zonnestroomsysteem en hebt u ook de investering al eens doorgerekend. Misschien wilt u graag zelf mee-investeren om zo de energiekosten verder te drukken. Wij gaan graag met u aan tafel om samen te kijken hoe ook uw onderneming haar duurzaamheidsdoelstellingen kan halen en tegelijk kan profiteren van een vaste, lage energieprijs.

Neem daarom contact op voor een afspraak!